Ne kemi propozime për të gjithë!
Nuk ka detyra komplekse për ne!
Xhama modern dhe elegant!
Fabrike me kualitet shum te lart!
Ngrite ndërtesën tuaj në nivel të ri!
Zgjidhje e mirë për ndërtesën tuaj!

Profili i kompanisë

Ndërmarrja Lami Glass ka vepruar me emërtimin “N.P.T. Consafis” që nga data 11.01.2001 e deri në vitin 2008, ku emri i kësaj ndërmarrje ndërrohet në “ N.P.T. Lami Glass”.

Ndërmarrja që në fillim si veprimtari kryesore ka pasur formëzimin dhe transformimin e qelqit të sheshtë.

Fabrika për Formëzimin dhe Transformimin e qelqit ka një infrastrukturë shumë të mirë dhe të përshtatshme që i përgjigjet rrjedhshëm prodhimtarisë. Nga viti 2001 deri tani ndërmarrja ka pasur një zhvillim të suksesshëm dhe si rezultat I këtij suksesi kjo ndërrmarrje e ka zgjerurar veprimtarin e saj duke investuar në blerjen e makineris nga fjala e fundit e teknologjisë prodhuese.

më shum

Zgjedhjet më të mira

Xhami i formësuar
Ne mund të prodhojmë xhama në forma te ndrryshme që mund ti porositni prerjet për t'iu përshtatur një shumëllojshmërie kërkesash.
Xhami i lakuar dhe temperuar
Shumëllojshmëri e pafund e formave të xhamit që ne mund t'ju ofrohjme, do ta bëjnë realitet ndertësën e ëndërrave tuaja.
Qelq energji
Ftoht apo nxeht jasht, s'ka problem. Energji Gjami zvogëlon përqimin e energjisë solare ne ne kohërat e nxehta, kurse ne ditet e ftohta dhoma juaj do të jetë në temperaturën e duhur.